2019. augusztus 26., hétfő

Webképregények Nyomában: 3. rész

Sziasztok!

Ma ismét egy webképregényes blogbejegyzést hoztam nektek, és azok, akik nem igazán kedvelik Pókembert, végre fellélegezhetnek, de ha vannak olyanok köztetek, akik szeretik a paranormális dolgokat, ez nektek szól.
Őszinte leszek, ezt a webképregényt nem szerettem az elején.
Az első 10 oldal után úgy gondoltam, hogy ez nem nekem való, de egy kis idő után újrapróbálkoztam, és lám, most ez az egyik kedvenc képregényem.
Ez pedig nem más, mint a Long Exposure.


Image result for long exposure comic vol 1Cím: Long Exposure
Alkotó: Kam 'Mars' Heyward
Státusz: Folyamatban

Miről is szól a Long Exposure?

Röviden, Mitch és Jonas újra egy suliba járnak, ami Jonas számára egy igazi kínszenvedésnek bizonyul, mivel Mitch pokollá változtatja majd az életét. Megint.
Bár egy iskolai feladat során a tanár összepárosítja őket, és így együtt kell dolgozniuk.
Ekkor történik az, hogy felfedeznek egy furcsa épületet. Miközben próbálják kideríteni, hogy mi is folyik ott, véletlenül szupererőkre tesznek szert.
A történet a kettejük kapcsolatát fejti ki, miközben próbálják megtanulni használni, vagy inkább kordában tartani az erejüket.
A képregényben komolyabb témák is megjelennek, amitől csak még jobb lesz a történet.

Miért ilyen szerethető?

Ebben a képregényben megvan minden, amit kívánhatnék. A humor, az izgalom, a kaland, a románc. Minden megtalálható benne.
Valamint ott van a másik nagy tényező, amiért imádom, az pedig a stílus.
Sem Jonas, sem pedig Mitch nem egy szőke herceg, de így is imádom mindkettejüket. A szereplők közül egyik sem kifejezetten gyönyörű, mégis annyira szerethetőek. Ott van még az is, ahogyan Mars felöltözteti őket. Nem csak a képregény stílusát szeretem, de a szereplőkét is. Mitch pólói a kedvenceim, és komolyan gondolkodom azon, hogy beszerzek magamnak is egyet belőlük.
Imádom azt is, ahogyan Mars a színeket használja. A képregény ugyanis fekete-fehérben van, de fontos eseményekkor megjelennek a színek, és ez annyira mássá teszi a képregényt.
A Long Exposure biztosan a top 3 kedvenc képregényeim között van.

Hol olvasható a Long Exposure?

tumblr ‖ tapas

Hol vásárolható meg?

Indyplanet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése